Meteosrbija
09-09-2010, 06:50:41 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Pregled vremena u regionu, Evropi i svetu

-> FACEBOOK GRUPA METEOSRBIJA <-

-> METEO ALARM <-    !NOVO!         

povratak na sajt meteosrbija   Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor
[EN] [IT] [FR]
Tema: Meteomagazin_4  (Pročitano 333 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
meteo021
Administrator
Van mreže Van mreže

« poslato: 22-03-2010, 23:00:35 »

Obaveštavam članove i posetioce foruma meteosrbija da sam počeo sa prikupljanjem gradje za 4. broj Meteomagazina a nekoliko ideja sam dobio i zahvaljujući vašim postovima u forumu. Ima tu niz zanimljivih tema kao što su tornada, gromovi i munje, fenski efekat, kumulonimbusi, možda i predstavljanje nekih značajnih ljudi iz oblasti meteorologije (npr. Fedor Mesinger)...Ako imate još poneku ideju ili ste naišli na neki interesantan tekst na internetu, napišite to da počnemo da zajedno pravimo Meteomagazin!
    Sačuvana
    Jocko
    Administrator
    Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 08-04-2010, 12:25:56 »

Za kad bi to trebalo da se uradi 
    Kad izlazi novi broj meteo magazina. . .   
    Sačuvana

-> METEO ALARM <-    NOVO!   
    meteo021
    Administrator
    Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 08-04-2010, 14:51:14 »

Moram priznati da jos uvek skupljam teme i materijal a i to ne bas previse aktivno i vredno. Rok ne postoji (verovatno bas to i jeste problem) pa ne zurim, ali plan je svakako da, kad odem na poligon (radarski centar) pocnem sa pisanjem i uredjivanjem 4.tog broja meteomagazina. Trenutno sam zauzet organizacijom protivgradne sezone koja pocinje 15.aprila, dosta sam na terenu, putujem, i nikako da se skrasim kod kompjutera. Verovatno ste primetili da sam i na forumu manje prisutan.
    Pored meteomagazina, videcu da sa par dobrovoljaca zapocnemo prevodjenje meteoroloskog recnika a svakako cu obogatiti i stranicu biblioteka na sajtu. Ostao sam duzan i slike u hederu u forumu. Tu cu izabrati par slika i napraviti par hedera pa da zajedno izaberemo najprikladniji. Ako neko ima afiniteta prema web design-u, uradjeni predlozi za header su dobro dosli.
    Sačuvana
    Jocko
    Administrator
    Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 08-04-2010, 15:00:28 »

Ja baš nisam iskusan po tom pitanju, zapravo nisam neki umetnik 
    Treba postaviti logo gore na forumu svakako, kako bi se i stranica malo raširila. 
    Uz to, možda nađemo i neku bolju temu za forum od ove.
    Sačuvana

-> METEO ALARM <-    NOVO!   
    Stranice: [1]
      Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!